NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

doc.dr.sc. Mladen Miškulin, prim.dr.med. – ortoped

https://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/miskulinveca.jpghttps://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/miskulinveca.jpghttps://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/miskulinveca.jpghttps://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/miskulinveca.jpghttps://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/miskulinveca.jpgdoc.dr.sc. Mladen Miškulin, prim.dr.med. – ortoped

Titulu doktora medicine doc.dr.sc. Mladen Miškulin prim.dr.med. stekao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a medicinski staž i stručno usavršavanje na prestižnom talijanskom Ortopedskom institutu Rizolli u Bologni te Ortopedskoj Klinici u Genovi. Specijalizirao je artroskopsku i protetsku kirurgiju, zatim dječju ortopediju, ortopedsku onkologiju i vertebralnu kirurgiju. Na Splitskom Medicinskom sveučilištu dobio je titulu u znanstveno nastavnom zvanju docent 16. listopada 2014. Sudjelovao je na brojnim međunarodnim i nacionalnim kongresima, a autor je i nekolicine znanstvenih i stručnih radova.

Osim vrhunskih metoda artroskopske kirurgije, usavršio je i metode kirurgije endoprotetike zgloba kuka, kao i osteosinteze prijeloma u području kuka, ramena, koljena i lakta. Usporedo s razvijanjem tehnika i izradom specijalnih kirurških instrumenata prema vlastitim nacrtima, o tome nesebično poučava svoje suradnike i kolege na brojnim tečajevima i kongresima in situ te pomoću postignuća telemedicine.

Paralelno s kliničkim radom ortopeda i kirurga, doc.dr.sc. Mladen Miškulin prim.dr.med. redovito pokreće znanstvena istraživanja ili sudjeluje unjima te piše i objavljuje članke u znanstvenim i stručnim publikacijama.

Posljednjih 15 godina aktivno radi u vrhunskom sportu kao liječnik hrvatskih izabranih vrsta u vaterpolu, alpskom skijanju i rukometu. Godine 2009. odlikovan je Redom hrvatskog pletera za zasluge u sportu.

Svoje znanje prenosi kolegama diljem Hrvatske i svijeta te na taj način pridonosim razvoju sportske medicine. U tom svojstvu organizira i vodi radionice, tečajeve, demonstraciju na kadaverima kao i operacije u živo ne samo na području Hrvatske nego i diljem Europe te u Sjedinjenim Aameričkim Državama.

Također je od 1998 godine stalni sudski vještak za medicinu, ortopediju i traumatologiju pri Županijskom sudu u Zagrebu.

Članstva:

  • Talijansko artroskopsko društvo
  • ISAKOS društvo – International Society of Arthroscopy
  • Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine
  • Zdravstvena komisija Svjetske rukometne federacije – IHF
  • Udruženje za rame i lakat Srbije
  • Zbor Liječnika Hrvatske
  • Hrvatsko Ortopedsko Društvo
  • Hrvatsko Traumatološko društvo
  • Hrvatsko društvo za Telemedicinu
  • Hrvatsko društvo sudskih vještaka

Kontaktirajte doc.dr.sc. Mladen Miškulin, prim.dr.med.:

01-3877-890
...ili ispunite formular na našoj Kontakt stranici:

ISPUNITE FORMULAR