NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

Smještaj

Tijekom Vaše posjete Hrvatskoj zbog liječenja ili detaljnijega pregleda, osigurat ćemo maksimalnu udobnost za naše pacijente. Zbog ovoga imamo dvije opcije koje primarno ovise o dostupnosti – luksuzni hotelski smještaj ili smještaj u stanu.

HOTEL DELMINIVM (***)

Stasali smo na dugogodišnjoj tradiciji bavljenja ugostiteljstvom još od 1993. godine kao V. K. Croatia. Godine 2001. preseljenjem mijenjamo naziv u Restoran Marinero. Konačno, 2011. godine restoran i konoba pod istim imenom nalaze svoju novu lokaciju u ekskluzivnim prostorijama Hotela Delminivm. Smješten u jednom od najbolje uređenih kvartova zapadnog dijela Zagreba, Hotel Delminivm će Vam istovremeno pružiti istinski doživljaj odmora, te ispuniti svaki zahtjev Vaših poslovnih obaveza. U atmosferi Restorana i konobe Marinero, ugodnim prostorima za druženje i opuštanje, prepustite se užicima vrhunski pripravljenih jela tradicionalne nacionalne kuhinje i svojim poslovnim partnerima pružite nezaboravan gastronomski doživljaj. Hotel Delminivm savršen je izbor za poslovne i turističke putnike i ispunit će želje najzahtjevnijeg gosta. Blizina autoceste Delminivmov je prozor u svijet, dok je blizina Centra njegov prozor u srce gradskih događanja. Autobusna stanica gradskog prijevoza udaljena je nepunih pet, a postaja gradske željeznice tek desetak minuta hoda. To nas čini poželjnim objektom svim posjetiteljima našeg grada koji bi htjeli da im gradski sadržaji budu na dohvat ruke.

HOTEL ANTUNOVIC (****)

Hotel Antunović Zagreb 4* je otvoren 01.09.2006. godine i najmlađi je hotel u grupaciji. Antunović TA d.o.o. sastoji se od ­4 hotela u 4 ce­ntra An­tunović u 4 mjesta: Brčko i Orašje u ­B­osni i Hercegovini, te Sesvetski Kraljevac i Zagreb u Hrvatskoj. U sklopu svakog centra se nalaze i benzinske postaje kao i dodatna benzinska postaja u Bosanskom Šamcu. Vlasnik Antunović TA d.o.o. i predsjednik uprave je gospodin Tomislav Antunović čiji poduzetnički maraton traje već 4 desetljeća. Sve je krenulo još 1968. s malom tvrtkom za građevinske djelatnosti, otvaranjem prve privatne benzinske postaje 1988. u Brčkom, do osnivanja tvrtke Antunović TA d.o.o. 1992. u Zagrebu. Sudeći po nemirnom poduzetničkom duhu te jakoj obiteljskoj potpori, za očekivati je još puno pozitivnih poslovnih rezultata.

APARTMANI NOVA GALERIJA

Ukoliko tražite kratkoročan najam stanova u Zagrebu, Centar Nova Galerija pravo je mjesto za vas. Apartmani Nova Galerija smješteni su u zagrebačkoj glavnoj ulici, u neposrednoj blizini dva trgovačka centra. Na samo nekoliko metara od kompleksa Nova Galerija nalazi se autobusna stanica, a tramvajska postaja udaljena je tek deset minuta hoda što vam omogućuje jednostavan pristup svim dijelovima grada. Svim gostima apartmana osiguran je besplatni garažni parking i Wi-Fi pristup Internetu. U našoj ponudi imamo 43 apartmana, od studio apartmana za dvije osobe do četverosobnog apartmana za maksimalno šest osoba. Svi apartmani u potpunosti su opremljeni posuđem, posteljinom i ručnicima, te imaju direktan pristup stanu iz garaže sa dizalom.

Za više informacija:

+385-95-805-67-97


...ili ispunite formular na našoj Kontakt stranici:

ISPUNITE FORMULAR