NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

prof. Karlo Houra – pozvani predavač i instruktor na međunarodnom anatomskom tečaju o endoskopskim operacijama kralježnice

Prije nekoliko dana u Essenu (Njemačka) u organizaciji tvrtke MaxMoreSpine, lidera u razvoju minimalno-invazivnih tehnologija, održan je još jedan međunarodni anatomski tečaj o endoskopskim operacijama kralježnice.

Naš neurokirurg prof. Karlo Houra sudjelovao je kao jedan od voditelja tečaja, pozvani predavač i instruktor.

Specijalna bolnica AKSIS i MaxMoreSpine surađuju već dugi niz godina u promociji minimalno-invazivnih endoskopskih operacija kralježnice, te edukaciji liječnika diljem svijeta. Zanimljivost na koju smo ponosni je svakako i činjenica kako je osnivač ove tvrtke ujedno i jedan od pionira i stvaratelja endoskopskog pristupa u kirurgiji kralježnice – pok. dr. Thomas Hoogland.

Naši neurokirurzi prof. Houra i dr. Saftić ne samo da imaju najviše iskustva u endoskopskim operacijama kralježnice u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, nego zahvaljujući zavidnoj razini vještine i znanja vode tečajeve diljem svijeta, te poučavaju druge o ovim naprednim i inovativnim minimalno-invazivnim tehnikama.

Vaša Specijalna bolnica AKSIS ?