NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

Partneri i prijatelji

Ponosno smo na našu suradnju s vodećim svjetskim bolnicama, privatnim i ne-vladinim organizacijama. Neke od njih izdvajamo u tekstu niže.

Poliklinika Etela (Etela medical center)

etela-logoEtela medical center zdravstvena je ustanova kojoj se možete obratiti s punim povjerenjem. Dobit ćete najbolje iz svijeta ortopedije, fizikalne terapije i rehabilitacije. Operacije provodi doc.dr.sc. Mladen Miškulin prim.dr.med. koji je specijalizirao ortopediju i traumatologiju na prestižnom talijanskom Ortopedskom institutu Rizolli u Bolonji.Kombiniramo najbolje ortopedske metode s najučinkovitijim programima rehabilitacije. Prilagođavamo prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju svakom našem pacijentu.

MaxMoreSpine (Hoogland Spine)

11222521_385698888295252_6202427347575510354_nS ponosom najavljujemo partnerstvo između MaxMoreSpine i Specijalne bolnice Aksis. Prema ovoj incijativi, Specijalna bolnica Aksis postati će nastavnička baza, a dr. Robert Saftić instruktor za proizvode i endoskopski sustav tvrtke MaxMoreSpine. Hoogland Spine Products je privatna tvrtka osnovana 2006. godine u Minhenu, Njemačka. Cilj je razvijanje, proizvodnja i distribucija instrumenata i softvera za minimalno-invazivne intervencije na kralježnici. Tvrtka je izgrađena na iskustvu u artroskopiji, endoskopiji i dizajniranju dr. Thomasa Hooglanda, slavnoga doktora Nizozemskih korjena, jednog od pionira endoskopske (minimalno-invazivne) kirurgije kralježnice.

The Spinal Foundation

knightThe Spinal Foundation, koju vodi dr. Martin Knight, ortopedski kirurg, specijaliziran za endoskopske operacije kralježnice. Martin Knight je međunarodno priznat stručnjak i pionir minimalno-invazivne kirurgije kralježnice. Pod njegovim vodstvom, njegov team se profilirao kao vodeći u Engleskoj i u svijetu za razvoj novih tehnologija za endoskopske operacije kralježnice.

Desert Institute for Spine Care

yeung2Desert Institute for Spine Care,  kojega vodi naš veliki prijatelj Dr. Anthony Yeung. Anthony je ortopedski kirurg specijaliziran za dijagnosticiranje i tretiranje uzroka nesnosne boli u leđima, posebice hernije diska i rascjepa diska (annular tear). Međunarodno je priznati stručnjak za endoskopsku kirurgiju kralježnice te je u suradnji s Richard Wolfom dizajnirao vlastiti endoskopski sustav YESS (Yeung Endoscopic Spine System).

Wooridul Spine Hospital

wooridul2Wooridul Spine Hospital, koju vodi dr. Sang-Ho Lee, vodeći je svjetski lanac bolnica za operacije kralježnice. Trenutno imaju 9 bolnica u Južnoj Koreji, te po jednu u Turskoj, Maleziji i Ujedinjenim Arapskom Emiratima. Koncentrirani su na primjenu minimalno-invazivnih metoda liječenja svih bolesti kralježnice, te svih drugih ortopedskih dijagnoza.

 

NeuroSpine Team

neurospineteamNeuroSpine Team – Vodeći talijanski team za kirurgiju kralježnice u kojemu radi naš prijatelj dr. Josip Burić.