NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

Osiguravajuće kuće

U Specijalnoj bolnici Aksis spremni smo na suradnju sa svim osiguravajućim kućama diljem svijeta, a s nekima već imamo ostvarenu suradnju.

Henner (GMC Services)

gmchennerHENNER je sada vodeća francuska grupa za konzultacije i upravitelje treće strane beneficija zaposlenika za tvrtke. HENNER dizajnira i ugrađuje sheme socijalne zaštite koje su napravljene prema potrebama klijenata i pruža savjetodavne i administracijske usluge u Francuskoj i inozemstvu. HENNER je postao referentna točka svojih klijenata zahvaljujući svojim administrativnim, pravnim i aktuarskim uslugama.

Van Breda International

vanbredaVanbreda International specijalizira se u programima međugraničnog zdravstvenog osiguranja i beneficija zaposlenika za organizacije između vlada, višenacionalne korporacije i njihovu međunarodnu radnu snagu. Vanbreda International ima preko 50 godina iskustva u dizajniranju, ugradnji i upravljanju programima međugraničnih zdravstvenih osiguranja za međunarodne organizacije, višenacionalne korporacije i njihovu internacionalnu radnu snagu, kao i pojedinačne iseljenike.

AP Companies Russia

aprussiaAP Companies Global Solutions vodeća je tvrtka za zdravstvenu pomoć u Rusiji koja radi diljem svijeta. AP počinje sa svojim radom 1997. kao mala lokalna tvrtka za pomoć u Rusiji koja je pružala medicinske usluge lokalima diljem cijele zemlje. Na početku 90-ih su ruski građani počeli aktivno putovati u inozemstvo na godišnje odmore i u poslovne svrhe. Tijekom 10 godina je AP istraživala i radila u svom polju i, kao posljedica toga, postavila svjetsku zdravstvenu mrežu od više od 24 670 izravnih pružatelja medicinskih usluga.

Allianz

Allianz-LogoAllianz Worldwide care razumije potrebe naših pojedinačnih klijenata. Vi i vaša obitelj se možete osloniti na nas da vam omogućimo pristup najboljem mogućem međunarodnom zdravstvu. Kao specijalisti u zdravstvenom osiguranju, možemo vam pružiti uslugu koja je brza, fleksibilna i potpuno pouzdana. Život i rad u inozemstvu ima svoju količinu izazova, čak i bez brige za zdravlje Vas i vaše obitelji. Bez obzira jeste li u Berlinu ili Pekingu, Allianz Worldwide Care brine se da dobijete najbolji dostupni zdravstveni tretman.

Bupa International

BUPA_3_COL_TEMP_AWBupa International razvila se u međunarodno respektirani brand. Bupa International ustanovljena je 1971. kako bi naše zdravstveno osiguranje omogućila iseljenicima diljem globusa. Od onda smo proširili svoju mrežu na 190 zemalja i podigli svoje članstvo na preko 800 tisuća ljudi. Bupa International je specijalistička međunarodna podružnica tvrtke Bupa i radi u Ujedinjenom kraljevstvu, Danskoj, SAD-u, Španjolskoj, Francuskoj, Hong Kongu, Egiptu, UAE i Australiji. Brinemo za živote u svojim rukama i posvećeni smo pružanju svih usluga osiguranja, pomoći i savjeta koji su Vam potrebni kako bi sebe i svoju obitelj održali u najboljem zdravlju. Naš posvećeni tim respektira svačiju individualnost, kulturu, privatnost i dostojanstvo i stremi prema pružanju osobne usluge na koju se možete osloniti tijekom svojega Bupa International članstva.