NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

Specijalna bolnica Aksis

Axis Special HospitalSpecijalna bolnica Aksis osnovana je 2012. godine. Osnivanju Specijalne bolnice Aksis prethodile su godine rada, uvođenja novih metoda liječenja i inoviranja poliklinike Vertebralis, poliklinike Vertebris te poliklinike Etela. Specijalna bolnica osnovana je od strane grupe profesionalaca u području neurokirurgije kralježnice, ortopedije i traumatologije, anesteziologije i fizikalne medicine koje predvode dr. Robert Saftić kao ravnatelj i medicinski direktor, te dr. Mladen Miškulin kao predsjednik upravnog vijeća. Cilj je od samih početaka bio ponuditi nešto novo, inovativno, bolje i sigurnije – minimalno invazivno, što bi osiguralo visoku razinu zadovoljstva pacijenata i smanjilo troškove pacijentima i zdravstvenom sustavu. Unutar Specijalne bolnice Aksis djeluju dva zasebna odjela – Odjel za neurokirurgiju (Vertebris) te Odjel za ortopediju (Etela).

Misija

Naša je misija jednostavna i sastoji se od pružanja pouzdanih informacija o bolestima i stanjima kralježnice i zglobova, opcijama minimalno invazivnoga liječenja, pružanja drugoga mišljenja i na kraju organiziranja i koordiniranja mogućega kirurškoga tretmana u našoj bolnici. Naše specijalnosti su endoskopska discektomija s anuloplastijom (SED), METRx mikro-endoskopska dekompresija, laserska operacija kralježnice (PLDD) i minimalno invazivna operacija zglobova. Ove metode predstavljaju kombinaciju minimalno-invazivnoga kirurškoga pristupa s maksimalnim učinkom u tretiranju degenerativnih bolesti i oboljenja lokomotornog sustava.

Usluge

Raspon naših usluga uključuje komunikaciju doktor-pacijent i korespondenciju, usluge prijevoda, usluge digitalizacije dokumentacije i potpuni spektar usluga kada odaberete operaciju kod naših neurokirurga ili ortopedskih kirurga. Ovo može uključivati upravljanje vizama i drugom dokumentacijom, prijevoz s aerodroma ili od/do hotela, smještaj, podršku za obitelj i prijatelje koji ostaju kod kuće, itd.

Međunarodno priznati

Uspješno primjenjujemo najnaprednije i najinovativnije metode u minimalno invazivnoj neurokirurgiji kralježnice i ortopedskoj kirurgiji. Tijekom godina rada i postojanja kao jedne od vrhunskih svjetskih destinacija i bolnica za tretiranje poremećaja i bolesti kralježnice pomoću tehnika minimalno invazivne kirurgije, liječili smo pacijente iz cijeloga svijeta uključujući pacijente iz Španjolske, Francuske, Italije, Njemačke, Ujedinjenoga kraljevstva, Češke, Slovačke, Bugarske, Portugala, Rumunjske, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Crne gore, Egipta, Gane, Tanzanije, Kanade, SAD-a itd. U posljednje vrijeme postajemo prepoznata destinacija za minimalno-invazivnu kirurgiju u ortopediji (kirurgija zglobova)

Drugo mišljenje

Ako tražite profesionalnu i točnu dijagnozu svojega stanja/bolesti ili ako razmatrate odabir minimalno invazivnoga zahvata kao alternativu nad tradicionalnim metodama ortopedske ili neurološke kirurgije (neurokirurgije), naše kvalificirano osoblje vrlo će rado procijeniti Vaš slučaj i pružiti savjete o svim opcijama liječenja koje su Vam dostupne.

Naše specijalnosti su:

Za više informacija:

01-3877-413


...ili ispunite formular na našoj Kontakt stranici:

ISPUNITE FORMULAR