NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

Aktivni umirovljenih iz Engleske uspješno operiran – Endoskopska rizotomija

Aktivni umirovljenih iz Engleske uspješno operiran – Endoskopska rizotomija

Gospodin J.G.R., 74-godišnji muškarac, kontaktirao nas je preko naših partnera, Hrvatski medicinski turizam i gospodina Marinova prije samo 2 mjeseca. Pacijent je tražio manje invazivno liječenje za sindrom njegove boli u donjem dijelu leđa uzrokovane ozbiljno degeneracijom kralježnice na razinama od L1 do S1. Spomenuta degeneracija vidljiva je na dolje priloženim rendgenskim i MRI slikama:

                 

Uz ekstenzivnu konzultaciju sa spinalnim neurokirurgom Dr. Robertom Safticem i koordinatorom pacijenata, gospodin J.G.R odlučio je doći u Hrvatsku zbog minimalno invazivnog liječenja nazvanog dorsalna endoskopska rizotomija koju je začeo i izumio Anthony Yeung (SAD).

Pacijent je stigao u Hrvatsku 1.1.2012. sa svojom ženom. Naš koordinator pacijenata proveo je neko vrijeme s pacijentom i njegovom ženom, vodio ih kroz Zagreb i pomogao im u pripremama za operaciju. Operacija je zakazana za 3.1.2012. u našoj dobro poznatoj Vertebris međunarodnoj bolnici za kralježnicu.

Nadamo se dobrom oporavku i uspješnom ishodu nakon perioda oporavka!

Pismo gospodina J.G.R 10 dana nakon operacije:

“U Engleskoj imamo izreku da život počinje s 40 godina starosti. Ovo je sada promijenjeno u život počinje s Dr. Safticem.

Veliko hvala cijelom timu.”