NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

Upute za slanje MR / CT ili RTG snimaka s CD-a

http://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/1024n.pnghttp://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/1024n.pnghttp://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/1024n.pnghttp://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/1024n.pnghttp://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/1024n.pnghttp://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/1024n.pnghttp://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/1024n.pnghttp://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/1024n.pngUpute za slanje MR / CT ili RTG snimaka s CD-a

U ovome članku objasniti ćemo Vam kako na jednostavan način komprimirati, podignuti na Internet te s nama podijeliti dijagnostičke snimke s Vašega CD-a ili DVD-a (magnetska rezonanca, CT ili RTG). Procedura je lagana i jednostavna, ali morate pozorno pratiti slijedeća 4 koraka. Ukoliko iskusite bilo kakve probleme, zatražite našu pomoć.

Otvaranje CD-a/DVD-a (2 metode)

Molimo stavite CD/DVD u Vaše računalo, te pričekajte poruku SamoPokretanja (AutoPlay). Kada se ona pojavi, kliknite na “Open Folder to View Files”, kao što je prikazano na slici niže.

1_autoplay

U slučaju da se ova poruka nije pojavila, morati ćete ručno otvoriti “My Computer” (Moje računalo), des nim klikom miša kliknuti na CD/DVD uređaj, te pritisnuti “Open”, kao što je prikazano na slici niže.

2_ManuallyOpenCD

Komprimiranje sadržaja CD-a/DVD-a

Nakon što ste uspješno otvoriti CD/DVD medij, cilj je komprimirati sve datoteke u jednu datoteku (najčešće je to ZIP ili RAR datoteka). Jednostavnim klikom na tipku CTRL i slovo A ćete označiti cijeli sadržaj CD-a. Alternativno to možete učiniti pokretima miša. Nakon što su sve datoteke na označene, trebate desnom tipkom miša kliknuti na bilo koju od njih, kliknuti na “Send” i odabrati “Compressed (zipped) folder”, kao što je prikazano na slici ispod.

3_SelectAllFiles

Dobiti ćete poruku upozorenja da se datoteka ne može kreirati na CD/DVD mediju, ali ne brinite… ovakva je poruka očekivana i logična. Kliknite na “Yes”.

4_ZIPtoDesktop

…za nekoliko trenutaka komprimirana datoteka će biti kreirana i smještena na Vaš desktop. Ova je datoteka spremna za dijeljenje s nama! U našem slučaju zove se “SYNGO_FV.zip”, ali to nije pravilo. Ako se Vaša datoteka zove drugačije ne brinite!

5_FileOnDesktop

 

Transfer datoteke Specijalnoj bolnici Aksis

Nakon što ste uspješno otvoriti CD/DVD medij, komprimirali datoteke u jednu – sada ste spremni poslati navedeno k nama. Za ovu namjenu, preporučamo servis WeTransfer kao pouzdan, siguran, brz i besplatan. Molimo da odete na www.wetransfer.com i klikenete na “Add Files”, kako je prikazano na slici niže.

6_WeTransferHome

Potražite Vaš “Desktop”, obzirom da je komprimirana datoteka pohranjena tamo. U našem slučaju zove se SYNGO_FV.zip. Kliknite na “Open” kako je prikazano na slici niže.

7_WeTransferChoosingFile

Nakon toga molimo da ispunite tražene podatke i kliknete na “TRANSFER”:
Email to: naša email adresa s kojom ste u kontaktu
Your email: molimo upišite Vašu e-mail adresu
Message: Molimo napišite Vaše osobne i kontakt podatke, te specifičnosti Vašeg slučaja (ukoliko to ranije niste napravili)

8_FillingDataTransfer

  • PROBLEM RIJEŠEN

No comments yet.

Add a comment