NEUROKIRURGIJA: 01-3877-413

ORTOPEDIJA: 01-3877-890

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski 

Svjetski dan turizma 2021.

Danas se, kao i svake godine, pod okriljem World Tourism Organization (UNWTO) diljem svijeta obilježava Svjetski dan turizma – ove godine pod geslom “Turizam za uključiv rast”. Ovo je prilika da svi pogledamo korak dalje od turističkih statistika i priznamo kako iza svakog broja stoji osoba. UNWTO stoga poziva sve da proslave jedinstvenu sposobnost turizma koja osigurava da nitko ne zaostaje dok se svijet počinje ponovno otvarati i gledati u budućnost.

Specijalna bolnica AKSIS nadaleko je poznata kao inovativan, uspješan i globalni igrač na svjetskoj karti zdravstvenog turizma. Našoj se bolnici u proteklih 11 godina za pomoć, ekspertizu, drugo mišljenje i liječenje obratilo više stotina pacijenata iz više od 40 zemalja svijeta s 4 različita kontinenta 🌍.

Ponosni smo na naš doprinos razvoju zdravstva i inovativnih kirurških metoda, prepoznatljivosti Republike Hrvatske 🇭🇷 u svijetu, te na činjenicu kako nam se svakim danom obraća sve više inozemnih pacijenata u potrazi za rješenjem za svoje tegobe iz područja neurokirurgije, ortopedije, fizikalne medicine i rehabilitacije, te regenerativne terapije matičnim stanicama.

Također, vrlo smo ponosni i na naš cijeli vrijedni tim, posebice naše neurokirurge i ortopede, dr. Roberta Saftića, doc. Mladena Miškulina, prof. Karla Houru i prim. Andreja Radića, čija je međunarodna reputacija znatno doprinijela razvoju i rastu zdravstvenog turizma naše bolnice i države.

Vaša Specijalna bolnica AKSIS 🏥