NAZOVITE ODMAH: 01-3877-413

Petrovaradinska 1, Zagreb, Hrvatska: Pogledajte Lokaciju

engleski   hrvatski   njemački   češki   švedski   rumunjski   talijanski   ruski

Upoznajte naše suradnike

Zajedno s našim suradnicima i njihovim matičnim ustanovama, u mogućnosti smo organizirati njihov dolazak u Republiku Hrvatsku za izvođenje najzahtjevnijih operacije poput ugradnje umjetnoga diska u lumbalnu kralježnicu.

Dr. Martin Knight

Dr. Martin Knight

Dr. Martin Knight vodeći je spinalni kirurg u Engleskoj, pionir minimalno-invazivne laserske i endoskopske kirurgije kralježnice u svijetu, prvi kirurg koji je koristio laser u foramenu putem endoskopskog pristupa. Utemeljitelj zahvata endoskopska foraminoplastika. Dr. Knight je savjetnik i partner Specijalne bolnice Aksis.

http://www.specijalna-bolnica-aksis.hr/wp-content/uploads/2013/07/zeegersmanja.jpgDr. Willem Zeegers

Dr. Willem Zeegers

Dr. Willem Zeegers je bio pionir ugradnje umjetnih diskova u lumbalnu kralježnicu (ADR / TDR) od 1989. godine i jedan od ranih korisnika i promotora samostojeće prednje lumbalne fuzije (STALIF). Tijekom svoje karijere ugradio je vise od 3100 umjetnih diskova u vratnu i lumbalnu kralježnice (jedna do tri razine po pacijentu). Nakon kratke i teške bolesti dr. Zeegers je preminuo 20.09.2017., a mi nastavljamo njegovo nasljeđe, promociju i primjenju tehnika koje je on inovirao.

01-3877-413


...ili ispunite formular na našoj Kontakt stranici:

ISPUNITE FORMULAR